FotoConnect

Informatiebijeenkomst voor fotografen en geïnteresseerden

Uitnodiging 14 dec 2019 Beste Fotografen,

U bent allemaal al jaren enthousiaste fotografen of gebruikers van de BeeldbankFriesland of FotoConnect. Uw inzet en bijdragen worden enorm gewaardeerd en wij zijn op een punt aangekomen waarop het volgens ons goed is om elkaar eens in levende lijve te treffen en bij te praten over van alles en nog wat rond het thema van fotografie en de beeldbank.

Het lijkt ons daarom leuk om op Zaterdag 14 december 2019 een ontmoeting te organiseren in café De 2-Gemeenten in Jirnsum vanaf een uur of 14:00. Jirnsum ligt centraal in de provincie en is hopelijk voor iedereen goed bereikbaar.

De bijeenkomst is informeel van aard en er is geen overvolle agenda. Er is ruimte voor het bespreken van de verkoop van foto’s via de websites en alles wat daarbij komt kijken. Wij vertellen u ook graag wat de plannen zijn met de websites en zouden graag uw mening en ideeën horen zodat we daar rekening mee kunnen houden of deze mee kunnen nemen.

Helaas zijn de fotosites nog niet financieel draagkrachtig. Daarom nemen wij de zaalhuur voor onze rekening maar zijn de consumpties voor uw eigen rekening. Hopelijk zal dit in de toekomst anders zijn. Wij willen bij voldoende belangstelling namelijk graag meer van dit soort bijeenkomsten organiseren waarin we bijvoorbeeld ingaan op een bepaald onderwerp of een interessante spreker uitnodigen.

Wilt u vóór 4 december 2019 laten weten of u komt? Dit in verband met de reservering. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Wij hopen u op de 14e te mogen begroeten in Jirnsum.

Namens het Team van FotoConnect,

Bernard Veerman en Bauke Folkertsma